viernes, 8 de junio de 2012

Festa de la Poesia a Sitges, 15-16-17 Juny 2012


La Festa de la Poesia a Sitges arriba, aquest 2012, a la seva sisena edició. La mescla d'homenatge, festa, sitgetanisme i poesia en què s'ha convertit aquesta cita genuïna.

Els set poetes convidats entraran, tal com diuen els organitzadors de la Festa, “En vena” a través de la xeringa, imatge del cartell (que com en el darrers cinc anys és obra dels dissenyadors Edu Sentís i Viki Gallardo, de l'empresa sitgetana Pasgràfic). Una xeringa màgica, metafísica i emocional. Símbol d'un pont entre l'exterior i l'interior.
Els poetes s'endinsaran als carrers i als espais de la vila per recordar-nos que la Poesia existeix. L'objectiu és, un any més, posar en valor aquest gènere i agrair als poetes la seva dedicació per un art sovint desconegut. 
Poetes de llargues i reconegudes trajectòries, set persones molt diferents entre si però amb la virtut comuna de l'autenticitat i la humanitat. Ells són els catalans Jordi Pàmias, Vicenç Llorca, Rosa Font i Massot, Josep Pedrals, Meritxell Cucurella-Jorba, Jordi Valls i el poeta de Santiago de Cuba Rodolfo Häsler.
(Text: Agenda Ajuntament de Sitges)
Més informació: 

No hay comentarios: