viernes, 6 de mayo de 2011

David Monteagudo presentarà, el 21 de maig a les 19 hores, "Marcos Montes" a la Tertúlia Literària de Cor Literari Garraf

El proper 21 de maig, a les 19 hores, presentació-col.loqui del darrer llibre de David Monteagudo Marcos Montes. A l'Espai Cultural l'Escorxador de Sant Pere de Ribes.
Recomanem els tertulians llegir el llibre per poder comentar-ho amb l'autor.
Marcos Montes ens parla de les peripècies d'un miner que intenta sortir d'una mina d'or després d'un accident, i de les dificultats que troba per aconseguir-ho. És, també, la confluència de persones exhaustes i angoixades per una sort dubtosa. Però, qui sap si per damunt de tot, no és una defensa i apologia del perdó, tant de l'aliè com del propi. David Monteagudo, amb l'habilitat narrativa i les qualitats amb què ens va sorprendre a Fi, ens condueix de nou-i ens commou-en un viatge que s'apropa als valors essencials i més lleugers de l'anima humana.
David Monteagudo (Viveiro, Lugo, 1962), gallec establert a Villafranca, va descobrir la seva vocació literària els quaranta anys. La seva primera novel.la, Fi, va ser un gran èxit i ha estat traduïda a nombroses llengües. Te més de deu novel.les els calaixos per publicar.

No hay comentarios: