jueves, 27 de junio de 2013

7a. FESTA de la POESIA a SITGES, 28, 29 i 30 de juny de 2013


Programa
Divendres 28
A la tarda, Rebuda dels poetes i tradicional cercavila amb la Banda de Música i el grup de música Shurakay.
A la nit, espectacle poètico musical especialment dedicat als set poetes convidats, al Saló d’Or Palau Maricel, a càrrec del duet format per Andrea Motis i Joan Chamorro i dels joves i contundents poetes Anna Gual, Marçal Font i Sílvia Bel.
Dissabte 29
Al matí, Plaers triats, tradicional activitat per homenatjar els poetes des del vessant més lúdic i sensorial. Massatges relaxants, passeig en veler per la costa de Sitges, un micro curs de tango...
A migdia, visita i vermut a l’Estudi d’en Vidal, al Carrer d’en Bosch, seu del Cercle Artístic de Sitges. Durant la trobada, conversarem amb els poetes i rebrem els infants que hauran realitzat, durant el matí a la Biblioteca Santiago Rusiñol, un taller sobre poesia.
La Gran Batukada Markatú Júnior, acompanyarà els poetes i seguici, des de l’Estudi d’en Vidal fins al Retiro, cap al
Tradicional Dinar dels poetes amb sobretaula artística.

A la tarda, espectacle de màgia, cinema mut i música “Captura d’ànimes” amb l’excepcional i jove mag Pau Segalés i el polifacètic artista Florenci Salesas que uniran imatge, música i il·lusionisme i teixiran un espectacle basat en la personalitat, obra i, en definitiva, ànima de cada un dels poetes. Serà al Museu Romàntic i presentaran l’acte -en català i en les seves llengües d’origen- els alumnes dels cursos de Català de Sitges.
A la nit, Recital de Cloenda als Jardins del Retiro, on els poetes convidats llegiran els seus poemes. Per a submergir-nos encara més en els seus universos, La cantant Sílvia Comes i el pianista Maurici Villavechia interpretaran algunes de les cançons predilectes de cada un d’ells. I en l’interludi de l’acte, el duet de músics Santi Serratosa i Mariona castells interpretaran un número de percussió corporal.
Diumenge 30
Al matí, visita als aparadors de les set botigues del centre de Sitges que hauran exposat durant el cap de setmana una obra plàstica dels artistes del Taller de l’artista sitgetana Núria Corretgé, basada, cada una d’elles, en un poema dels nostres set poetes convidats.
A migdia, Poetes a casa i comiat. Per a cloure la 7a Festa, els poetes i qui vulgui acompanyar-los seran festejats al jardí d’una casa particular de Sitges. Amb l’actuació musical dels alumnes de l’escola Music-Express-Art.
(De Verkami)
Més informació:
http://www.festapoesiasitges.cat/Poesia/Festa_Poesia_Sitges_-_Inici2_files/FestaPoesiaSitges2013_w.pdf

No hay comentarios: