miércoles, 8 de mayo de 2013

El Cor Literari del Garraf fa un homenatge a Salvador Espriu a la Biblioteca Manuel de Pedrolo.

Divendres passat, El Cor Literari del Garraf va fer el seu recital poètic de Sant Jordi, que aquest any ha estat un homenatge a Salvador Espriu amb motiu del centenari del seu naixement.
Amb la veu d'en Raimon i un vídeo amb imatges del poeta va començar l'acte. Raimon-Espriu tantes vegades junts tornen a ser-hi a la Pedrolo.
José María Álvarez va llegir un text de la vida del poeta i Francesca Carmona de la seva obra.
Després els poetes que normalment reciten les seves creacions, aquesta vegada van posar veu als poemes d'Espriu.
Antònia Sabater va recitar poemes del llibre "Cementiri de Sinera" i "Llibre de Sinera"; Jorge Aguilar del llibre "Cançons de Ariadna"; Eva Bassò del llibre "Les hores"; Pau Fleta del llibre "Mrs Death": Magda Altabella del llibre "El caminant del mur".
Antonio Martínez, que havia de recitar poemes del llibre "El final del laberint" no va poder ser-hi por raons de salut, en el seu lloc va recitar Antònia Sabater.
Continuà l'acte Bárbara Scuderi amb poemes del llibre "La pell de Brau"
Josep Mestre va recitar dos poemes: "Inici de Càntic el temple" i "He mirat aquesta terra".
Finalment el públic de forma participativa va recitar el poema "El meu poble i jo"

Cor Literari vol agrair als poetes la seva generositat per participar en aquest homenatge, a Josep Mestre per afegir-se a aquesta festa de la poesia, a l'Antònia Sabater que ha fet un gran treball, a José María Álvarez per l'excel.lent vídeo i muntatge audiovisual, a la Francesca Carmona, a la gent del públic que va llegir el poema participatiu i al públic en general per omplir la sala polivalent de la Biblioteca Pedrolo.

Gràcies a tots per fer que el COR bategui un any més!

Cor Literari Garraf
















No hay comentarios: