miércoles, 23 de noviembre de 2011

Lliurament de premis del Concurs Literari de Narrativa Curta "Els Cinc Pins" 2011 a les Roquetes

El guanyador del dotzè Concurs Literari de Narrativa Curta “Els Cinc Pins” es donarà a conèixer el pròxim divendres 25 de novembre, a les 19 hores, a la Sala Polivalent de la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes en un acte obert a tothom i amb la presència de la regidora de Cultura, Bàrbara Scuderi, i els altres dos membres del jurat, Pau Fleta i Antònia Santana.

En aquesta edició s’hi han presentat 67 obres d’autors de tot Catalunya (Montsià, Vallès, Barcelonès, Alt Penedès, Baix Camp, Baix Llobregat, Tarragonès, Gironès, Osona, Ripollès, etc.) i 8 de la comarca del Garraf, una participació que ha anat augmentant any rera any.

Pel que fa als premis, enguany es concedirà un primer guardó al millor treball (dotat amb 550 euros) i una menció al millor treball de la comarca del Garraf (per valor de 350 euros).

Durant la vetllada també es durà a terme l’espectacle poeticomusical “Bombons Poètics amb Licor de Mompou”, a càrrec de Gemma Reguant (actriu) i Anna Alemany (pianista). Aquest recital fa més de cinc anys que es representa per tot Catalunya amb un selecció de poemes d’autors catalans acompanyats per música de Mompou.

El concurs de narrativa curta “Els Cincs Pins” és un certamen de temàtica lliure i llengua catalana adreçat a escriptors del nostre territori per promoure la creació literària en català i donar a conèixer a autors novells o amateurs que comencen en el món de les lletres.

(Text de VilanovaDigital)

1 comentario:

Anna Saus dijo...

Hola, va haver una gran participatió! Com va anar l'acte?Qui ha guanyat el premi?