lunes, 27 de febrero de 2012

"Música a l'Escorxador" amb David Puertas Esteve, el 3 de març a les 19 hores, "Com s'ha d'escoltar la música clàssica?"

Com s’ha d’escoltar la música? Per què hi ha un protocol tan rígid en els concerts? Són molt diferents una sonata, una simfonia, una obertura o un poema simfònic? En què ens hem de fixar quan anem a concert? Què fa el director? Qui tria el repertori?
A aquestes i altres preguntes donarà resposta en David Puertas el dissabte 3 de març a les 19 hores a l’Escorxador de Ribes.

Fa poc que ha publicat el seu darrer llibre “Notes de concert” que el David presentarà a la nostra tertúlia.


David Puertas és músic i periodista. Des dels anys 90 es dedica a la divulgació musical, activitat que ha desenvolupat en col•laboració amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell, l’Orquestra de Lleida, l’Orquestra Camerata XXI, la Banda Municipal de Barcelona, Ibercàmera, la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, Ràdio Nacional d’Espanya, Televisió de Catalunya, etcètera. És autor de diversos espectacles de divulgació musical i d’una dotzena de llibres dedicats a Mozart, a Stravinsky, als enigmes musicals i als jocs musicals sonors, com ara els sidokus, una versió musical del popular sudoku que ha tingut molt d’èxit arreu d’Europa. Com a intèrpret i compositor també desenvolupa una intensa carrera amb més de 50 enregistraments discogràfics, diversos premis de composició i obres editades en CD i en partitura. Actualment és professor de música a l’IES Can Puig de Sant Pere de Ribes i acaba de publicar el llibre Notes de concert. Recull d’articles sobre musica i músics catalans (Sebla Edicions, 2011).

No hay comentarios: