lunes, 16 de enero de 2012

David Monteagudo presenta el seu llibre "Brañaganda" a l'Escorxador de Ribes al proper dissabte


El 21 de gener a les 19 hores a l’Escorxador de Ribes, presentació del llibre “Brañaganda” de David Monteagudo a la tertúlia del COR LITERARI GARRAF. Presenta l’acte Juan Carlos Borrego.

El passat mes de maig, David Monteagudo, ens presentava el llibre Marcos Montes a la tertúlia del Cor Literari i ens va fer un tast de la seva propera obra “Brañaganda”. Doncs,  ara en David ja el té al mercat i el presenta el 21 de gener a l’Escorxador de Ribes.
Per al Cor Literari és una satisfacció que quan encara està en plena campanya de difusió a la TV, radio i premsa,  pugui venir a la nostra tertúlia literària a presentar i parlar de la seva novel·la.

David Monteagudo és vilafranquí d’adopció però té les seves arrels a Galícia. I és en aquesta terra misteriosa on situa la trama i l’argument de la seva obra. Potser una tornada a la infantesa, a la terra de naixement humida i endarrerida, al mite de l’home llop i les creences de la Galícia rural. La visió d’un noi, fill de mestra i pare comptable de pensament racionalista,  d’uns fets misteriosos.
D’una banda la mort violenta i inexplicable de dones, d’altra la lluita de la raó i la  superstició.
En aquest ambient situa al lector i l’obliga a prendre partit ja que n’hi ha varies possibilitats. El lector esdevé un actor a l’hora de buscar culpables. Com va fer a “Fin” i “Marcos Montes” Monteagudo implica al lector en la trama.

Si vols implicar-te en aquesta novel·la l’hauràs de llegir. Pots comprar-la a Can Gavaldà de la plaça de la Font. Et faran descompte si dius que ets del Cor  Literari. El 21 l’escriptor contestarà a totes les preguntes que calguin. Us esperem.

J. Ruiz Dugo    

No hay comentarios: