domingo, 4 de diciembre de 2011

Mercè Foradada Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó amb "Bruixes"

L'escriptora vilanovina, Mercè Foradada, guanya el 23è Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó amb la novel.la "Bruixes".
A través de dues dones que l'autora situa el segle XVII i la Barcelona Olímpica teixeix un argument que ens porta des de la novel.la d'intriga a la psicològica.

Biografia
 Mercè Foradada va néixer a Barcelona el 1947 i viu a Vilanova i la Geltrú. És llicenciada en Filologia Catalana i fins a la jubilació ha exercit com a professora de llengua i literatura catalana a diversos instituts. Ha escrit i publicat llibres de text i materials per a l’aprenentatge del català, com la sèrie Català Guai, amb Lupe Moratalla. En l’àmbit de la creació és autora d’En el prestatge (Premi Don·na 2001-2002), i Velles amb V de vida (2003), obres publicades per Edicions 62, i de Centaures (2005) i Vilanovines. De l’arxiu a l’evocació (2010), publicades per Cossetània Edicions. És coautora del recull Mira’m. Contes de vides especials (2009), de la mateixa editorial. La seva darrera novel·la, Bruixes (2011), ha estat guardonada amb el XXIII Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó. 


L'article de Teresa Costa-Gramunt d'aquesta setmana al Diari de Vilanova titulat Ets una Bruixa! crec que és de obligatòria lectura.
http://www.diaridevilanova.cat/index.php?menu=fitxa_opinio&opinio=139



No hay comentarios: