martes, 7 de abril de 2009

Pau Fleta Lázaro presenta “Pluja de poesia” a l'Escorxador de Ribes, a les 19h del 18 d'abril

El nostre amic poeta, Pau Fleta, presenta el seu primer llibre de poesia a la nostra tertúlia literària del 18 d'abril a les 19h a l'Escorxador de Sant Pere de Ribes.

Pau Fleta Lázaro nascut a Saragossa. Els seus pares van venir a Catalunya els anys 50, quan només tenia dos anys, en una d'aquelles onades migratòries.Ha estat sempre una persona compromesa amb la realitat social, principalment amb l'ensenyament, d'aquest país que ha fet plenament seu.

És mestre i llicenciat en Psicopedagogia. Un professor veterà en actiu, aficionat a la poesia i enamorat de la seva llengua. Treballa en un institut públic de la comarca del Garraf, malgrat les dificultats, encara estima la seva professió. Casat i pare de dues filles, viu a Sant Pere de Ribes.

L'Any 2005 va guanyar el Premi Únic de Poesia al Concurs “Victor Alari” de la vila de Cubelles amb Comiat i també, l'any 2008, el Premi Especial de Narrativa breu “Charlie Rivel” al mateix certamen, en commemoració dels 25 anys de la seva desaparició, amb l'obra El nostre amic encara viu.

El llibre que presenta a l'Escorxador de Ribes, recull una selecció de poemes que l'autor ha triat d'entre els que tenen un caire més intimista i sentimental, i corresponen als fets entre juliol de 2003 i setembre de 2008

La també poeta, Antònia Sabater, llegirà alguns poemes d'en Pau.

Cor Literari

Abril 2009

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Pau, un bonito libro, una muy agradable velada poética y la seguridad de que es el prólogo de muchos otros que contribuirán a difundir tu caoacidad creativa.

Un abrazo

José Ruiz

sara vicente dijo...

Pau, el meu estimat profe!!!
T'en recordes de la Sara Vicente Sánchez?? Al Col-legi de Sant Salvador?? Jo encara et recordo i d'una forma molt especial. Gràcies per tot el que vas aportar a la meva vida!! Molta Salut